CORONA VACCINATION

Vaccinationen mod corona/COVID-19 tilbydes i klinikken fra uge 39 til alle over 85 år, efter gældende retningslinjer, dvs. man skal have modtaget en invitation til vaccination i Mit.dk/e-boks.

Fra uge 40 kan alle over 50 år også blive vaccineret.

Er du ikke tilmeldt elektronisk post, vil du modtage invitationen med almindelig post. Man kan fortsat benytte sig af regionens vaccinationsklinikker, hvor man kan bestille tid på www.vacciner.dk har du ikke Nem-ID eller har du brug for hjælp til tidsbestillingen skal du ringe til bookingsupport på tlf 97 64 84 63. Vi har her i klinikken ikke mulighed for at hjælpe med tidsbestilling.

Har du spørgsmål til vaccinen henviser vi til www.coronasmitte.dk eller den myndighedsfælles coronahotline på 70 20 02 33. 

Hvis du er i målgruppe for vaccination på baggrund af din sygdom/tilstand eller dit arbejde, modtager du ikke en invitation. Man har som noget nyt mulighed for at anmode om en invitation ved at:

  • udfylde en tro- og love-erklæring og bestille tid til vaccination på www.vacciner.dk. Hvis du er i tvivl, om du er i målgruppe for vaccination, kan du udfylde et vejledende spørgeskema som også findes på vacciner.dk og derefter bestille tid, hvis du er i målgruppe.

For yderligere information om hvilke personer, som betegnes som værende i øget risiko, følg dette linkt https://www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Personer-i-oeget-risiko